Fotografi

Det er sommer, det er sol og det er søndag..

 

Åh altså Lille Per, de film må jeg snart se igen!

Men lad os lige snakke om, hvor lækkert vejr det er! Kan i mærke det? FORÅR <3

Jeg elsker virkelig forår, det er så skønt når vejret skifter til det bedre, og man virkelig kan mærke at sommeren er på vej. Min definition på, hvornår det er blevet forår, er når blomsterne begynder at komme frem. Så bliver jeg altså glad! Forår betyder lækkert vejr, lange gåture, smuk natur, fugle der synger og godt humør. Bliver det bedre? Det tror jeg vidst ikke lige! Og nu hvor jeg har fået mig et nyt kamera, har jeg sådan glædet mig til det blev godt vejr, så jeg kunne komme ud og få nogle flotte billeder. Og det er lige hvad jeg har gjort, så snart solen tittede frem! Jeg elsker simpelthen at tage billeder, og det bliver bare så meget nemmere at tage flotte billeder, når vejret er godt. Længe leve sollys. Jeg håber, at i alle sammen har en dejlig forårs-søndag <3

Blomster

Forårs billeder Forår Forår Forår

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *