Lister og gode råd

Gode råd til selvforkælelse – 10 måder at forkæle dig selv

Gode råd til selvforkælelse
Gode råd til selvforkælelse
Elizabeth Arden Her | Beauticology Her | – affiliate links

Lad os lige blive enige om, at selvforkælelse bare er M E G A lækkert. Jeg ved ihvertfald selv, at jeg får det så godt, når jeg gør noget for at forkæle mig selv. Og alligevel gør jeg det alt for sjældent! Så den her liste er faktisk ligeså meget en reminder til mig selv, som til jer. Her får i 10 gode råd til selvforkælelse:

1. Tag et bad. Ikke bare et hurtigt bad. Tag et laaaangt, varmt bad, og hvis du har nogle lækre badeprodukter, så brug dem endelig! Og har du et badekar, så er det jo bare endnu bedre! Læn dig tilbage og bare slap af.

2. Brug en lækker creme. Der er altså bare ikke noget bedre, end at smørre kroppen ind i en lækker creme. Jeg har personligt et par stykker jeg er helt vild med, specielt fordi de også dufter vildt godt!

3. Gør noget ud af dig selv. Det lyder måske mærkeligt, men bare det at man lige tager noget makeup på og sætter håret, også selvom man bare skal en tur ud og handle, det gør altså en kæmpe forskel, ihvertfald for mig. Jeg føler mig mere selvtilfreds, når jeg synes jeg ser godt ud. Og dét der med, at man kun kan gøre sig flot for andre, det er noget fis. Man kan sagtens gøre noget ud af sig selv, bare for sin egen skyld!

Det er okay, at det koster penge nogle gange..

4. Få lavet dine negle. Det gør altså bare et eller andet. Jeg elsker, når jeg får lavet mine negle, både fordi jeg selv synes det er vildt flot, men jeg føler mig ligesom også mere feminin.

5. Køb noget til dig selv. Sådan helt seriøst, så er der altså intet der kan redde min dag, som at købe noget til mig selv. Det kan være et par sko jeg har kigget på, en taske, et stykke tøj, hvad som helst. Jeg vil næsten sige, jeg får en følelse af lykke (er det tegn på shoppa-holisme?)

6. Lav noget du godt kan lide. Sæt din yndlings film på. Dans til høj musik. Læs en bog. Noget der gør DIG glad, og som du gør, kun for din egen skyld, og ingen andres.

7. Spis eller drik noget lækkert. Jeg er mega madglad, og jeg ved ikke noget bedre, ind at købe ind til en kæmpe frugtsalat, eller et chokoladeorgie, og så bare Æ D E! For det må man altså godt nogle gange..

8. Brug tid med dem du elsker. Vær sammen med din familie. Ring til en veninde, du ikke har set i lang tid. Der er altså ikke noget bedre end at være sammen med folk, der gør en glad. Jeg elsker det ihvertfald.

9. Bliv i sengen. Hele dagen. Sæt din yndlings serie på, find noget lækkert at spise og drikke, og så bare hav en dag hvor du laver så lidt som overhovedet muligt. DET er afslapning.

10. Grin. Det er bevist, at det er sundt for kroppen at grine, fordi man udskiller nogle stoffer i hjernen, når man er glad. Og man får det altså også bare så dejligt af at grine!

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *