Lister og gode råd

9 ting der gør mig glad i hverdagen

9 ting der gør mig glad i hverdagen

9 ting der gør mig glad i hverdagen

1. Musik

Jeg elsker at høre musik. Jeg elsker at synge med og bare skrue helt op for musikken. Det gør mig simpelthen i så godt humør!

2. Hygge

Det ligger jo nærmest i ordet. Hygge, det er bare hyggeligt! At hygge med en god film, eller sidde og nulre med noget, jeg godt kan lide at lave, bare sådan helt afslappet. Det bliver jeg glad af!

3. At være social

Okay, det er nok en ting jeg nærmest vil sige, jeg er afhængig af. Jeg elsker min kæreste og min hund, men nogle gange har jeg altså behov for at se andre mennesker! Bare det at bruge et par timer med en god veninde, eller min familie for den sags skyld, kan få mit humør helt i top.

4. Dyr

Jeg kan ikke komme udenom det. Jeg er simpelthen den største dyreven EVER. Hver gang jeg ser en hund på gaden, bliver jeg glad, især hvis jeg får lov at hilse på den. Hvis der er rådyr på marken bag vores hus når jeg går ud, bliver jeg glad. Eller hvis jeg går forbi en eng med heste. Jeg elsker det.

5. Snakke i telefon med en veninde

Noget der virkelig kan få mit humør op, uanset hvor langt nede jeg er, det er at snakke i telefon med en god veninde. Jeg har specielt en veninde, som jeg faktisk snakker med nærmest hver dag, tit i mindst en time (længe leve fri tale) Jeg ringer altid til hende hvis jeg har det mindste jeg har brug for at snakke med nogen om, og også hvis jeg ikke har noget specielt at fortælle. Hun kan altid gøre mig glad.

6. Mig-selv-tid

Selvom jeg elsker at være social, kan jeg virkelig også godt lide at være mig selv nogle gange. Jeg sætter altid musik på og synger med, og hopper gerne under dynen med min computer, eller en serie på netflix. Det bliver jeg altså bare glad af.

7. Kæreste-hygge

Det er virkelig også bare noget af det bedste jeg ved. Bare mig og min kæreste, en hel dag hvor vi ikke skal noget, andet end at være sammen og bare hygge. Gerne med en god film og lækker mad. Ja tak!

8. Blogging

Det siger lidt sig selv, eller for mig gør det i hvert fald. Jeg ville ikke blogge så meget som jeg gør, hvis det ikke var fordi jeg elsker det. Jeg kan ikke finde på mange ting jeg hellere vil lave end af rode med min blog faktisk, haha. Om det er at redigerer lidt i opsætningen og finpudse siden, eller skrive nye indlæg og tage billeder osv. til fremtidige indlæg. JEG ELSKER DET BARE SÅ MEGET!

9. Selvforkælelse

Jeg gør det godt nok ikke hver dag, men det burde jeg, for jeg bliver så glad når jeg gør noget for at forkæle mig selv! Det er så fantastisk, og virkelig noget alle burde gøre.

Mangler du inspiration til selvforkælelse? Så læs mit indlæg med gode råd til selvforkælelse

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *