Lister og gode råd

10 gode apps – mine farvorit apps til blogging

10 gode apps

10 gode apps

Som blogger er der virkelig mange ting, man skal holde styr på. Derfor er det dejligt, med nogle fantastiske apps, til at hjælpe med at få det hele til at køre. I dag vil jeg dele mine favorit apps med jer.

Pinterest

Min evige kilde til inspiration. Jeg er seriøst forelsket i denne app, den er fantastisk! Man kan finde inspiration til ALT på Pinterest. Det er virkelig et godt værktøj, når man som blogger løber ind i en mur, og bare ikke kan komme op med et emne til det næste indlæg.

Facebook

Okay, vi ved alle sammen godt, at facebook er the shit. Jeg bruger selvfølgelig facebook privat, til at holde mig opdateret omkring hvad der sker i verden, men jeg bruger også facebook rigtig meget til at komme i kontakt med andre bloggere, og vigtigst af alt, til at markedsføre min blog.

Instagram

Instagram er noget jeg har haft i virkelig mange år, men jeg er for nyligt begyndt at bruge min instagram til min blog, og jeg er virkelig overrasket over hvor meget det giver mig! Min instagram er vokset meget på det seneste, og jeg er vild med at kunne bruge instagram sammen med min blog. I kan finde min instagram profil lige her

WordPress

Jeg kunne virkelig ikke leve uden denne app. Jeg udgiver altid indlæg fra min computer, men med wordpress appen kan jeg skrive en kladde, når jeg er ude, hvis jeg lige får en idé til et indlæg. Samtidig kan jeg tjekke mine statistikker og svare på kommentarer, hvilket er fanstastisk, især når jeg er ude og ikke lige er ved en computer, men stadig gerne vil være med på hvad der sker på bloggen.

Google Analytics

WordPress statistikker er fine, det er slet ikke det, men jeg kan bare meget bedre lide at bruge Google Analytics, da det giver et meget dybere og mere detaljeret indblik i mine statistikker. Og med Google Analytics appen kan jeg altid holde mig opdateret på mine statistikker.

Bloglovin

Jeg læser også mange andre blogs, og jeg ELSKER Bloglovin appen, da jeg kan have alle de blogs jeg følger samlet på ét sted, og så får jeg samtidig en notifikation om nye indlæg! Det er fantastisk.

Facebook Pages

Jeg har jo også en facebook side til bloggen, for som jeg nævnte før, så er facebook genial til markedsføring. Med appen Facebook Pages kan jeg nemt holde styr på mine sider på facebook, og opdatere dem fra telefonen, hvilket jeg synes er vildt fedt. I kan finde bloggens facebook side lige her

Twitter

Jeg er begyndt at bruge twitter, både til at se hvad andre folk skriver og ligger ud af relevante ting, men også til at markedsfører bloggen. Jeg elsker Twitter appen, fordi det er så nemt at navigere rundt i, og det giver også virkelig gode muligheder, både social og i forhold til markedsføring.

MailChimp

MailChimp er der, jeg har min email-liste sat op. Jeg synes det er så genialt, at de har lavet en app, for på den måde kan jeg altid holde mig opdateret omkring, hvornår der kommer nye subscribers på min email-liste!

MC Snap

MC snap er også en app mailchimp har lavet, hvor det er muligt at skrive mine email-kampagner fra telefonen! Det er altså vildt smart, hvis man ikke lige er ved en computer, for så kan jeg skrive dem på forhånd, når jeg sidder i bussen f.eks. og så kan jeg sende dem ud med et enkelt klik på min computer når jeg kommer hjem.

 

Det var mit bud på 10 apps, der er gode når man blogger. Jeg håber, i kunne bruge det! Hvilke apps kan i bedst lide at bruge? Er der nogle, jeg mangler?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *