Lister og gode råd

Ting mænd ikke forstår

Ting mænd ikke forstår

Ting mænd ikke forstår

Der er altså bare nogle ting mænd ikke forstår. Jeg tror seriøst aldrig de vil forstå det, selvom det for os kvinder virker helt indlysende, at sådan er det da bare. Og det er altså ikke for at hakke ned på mændene, for vi kan jo meget godt lide dem, når det kommer til stykket. Men.. Lad os alligevel lige snakke om ting, mænd ikke forstår.

Lange telefonsamtaler.

Af en eller anden årsag, er det helt uden for mænds natur, at man kan snakke i telefon i mere end 10 minutter. Jeg har nu været sammen med min kæreste i lidt over 3 år, og han kigger stadig fuldstændig uforstående på mig, når jeg har haft en af mine 2+ timer lange telefonsamtaler med min veninde. Altså kom nu, er det ikke snart gået op for jer, at kvinder meget godt kan lide at kommunikerer, og især med hinanden? Desuden ser jeg ikke min rigtig gode veninde ret tit, hvilket ligesom nødsager os til at have lange telefonsamtaler, næsten på daglig basis. Det kan enhver da se logikken i!

Når kvinder tisser.

Altså undskyld, men vi har ikke et håndtag til at styre strålen med, som i har. Så det larmer altså bare lidt mere, når vi tisser. Hvornår forstår i det? Herhjemme er der åben dør når man er på toilettet, for sådan er det altså bare når man er hjemme hos sig selv. Og min kæreste kan stadig finde på at spørge mig, om jeg er gået i bad, når jeg går på toilettet. Jeg synes lige det er at overdrive, bare en lille smule. Men vi kan jo altså ikke gøre for, hvordan det lyder når vi tisser, vel?

Den tid vi bruger på at gøre os klar.

Jeg tror aldrig mænd de lærer, at vi kvinder altså bare har brug for lidt længere tid til at gøre os klar. Vi skal både ordne hår, make-up, og have tid til en mindre tøjkrise, inden vi skal ud af døren. Så ja, det kan sagtens tage 2 timer, uden problemer! Og hvis i hundser med os, tager det endnu længere tid, så lad være med det.. For jeres egen skyld.

Kvinders brug af tasker.

Ja, vi har både brug for en lille taske, en mellem taske, og en stor taske. Og også flere at vælge mellem, i de forskellige størrelser. Og nej, det er ikke en taske, det er en clutch! Så jeg har altså ikke 2 tasker med, okay.. Jeg har bare min clutch i min taske, det er altså normalt.

Når kvinder går sammen på toilettet.

Det gør vi, og sådan er det bare. Det er hyggeligt! Så kan man lige nå at vende verdenssituationen, mens man er på toilettet, og så er der også en der kan holde før nævnte tasker, så de ikke skal stå på gulvet på et offentligt toilet, for det er altså lidt ulækkert.

Vores trang til at shoppe

Mænd shopper også, det ved jeg godt. Men jeg tror ikke helt de endnu har forstået, at en shoppe-tur altså ikke nødvendigvis kun varer i to timer. Det kan nemt blive en heldags tur! Tænk på, hvor mange butikker vi skal ind i? Og vi skal jo også lige have tid til, at se om den dér flotte kjole vi har fundet, er i en anden butik, hvor den er lidt billigere.. Og tid til at gå tilbage og købe den, hvis dét ikke er tilfældet! Hvad er der så svært at forstå ved det?

 

Okay, jeg ved godt, at det ikke er alle mænd, der passer på de her punkter, men giv mig lige ret i, at mange af dem gør. Er der andre ting, i oplever, at mænd bare ikke forstår?

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *