Personligt

Det vidste i ikke om mig – 5 facts

Jeg synes det er på tide, at i også får en idé om, hvem det egentlig er der sidder bag skærmen på nannamathiasen.dk. Så derfor får i her 5 facts om mig:

  • Jeg har altid en masse idéer i mit hoved, men det er sjældent jeg får gjort noget ved dem alle sammen, før der kommer nye idéer jeg hellere vil prøve at føre ud i livet.

 

  • Jeg snakker meget. Som i sådan virkelig meget. Jeg har tit fået at vide, af folk jeg lige har mødt, at de aldrig har mødt en der snakker så meget som mig.

 

  • Jeg elsker mad. Hvis det stod til mig kunne jeg spise næsten hele tiden. Hver gang jeg skal til fest eller fødselsdag, er det maden jeg glæder mig mest til.

 

  • Jeg elsker at sove. Virkelig, jeg kunne sove 12 timer hver nat hvis jeg fik lov. Men jeg har jo også ting jeg skal nå, så jeg nøjes med en middagslur en gang imellem (det er så fantastisk!)

 

  • Jeg vil gerne være ung mor. Det har jeg altid gerne ville, især fordi jeg selv har både unge forældre og bedsteforældre, og det ville jeg så gerne kunne give videre til mine børn. Jeg arbejder dog stadig på at få overtalt manden herhjemme, haha!

Det var 5 facts om mig, jeg håber i kunne lide det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *