Personligt

Hvorfor blogger jeg egentlig?

Hvorfor blogger jeg

Hvorfor blogger jeg

Hvorfor blogger jeg? Det er der måske nogle, der spørger sig selv om. Hvorfor sidder man bag en skærm og skriver hver dag, hvis man ikke “får noget ud af det”. Det er jo så lige det. Der er nok nogle der vil mene, at man ikke får noget ud af det, hvis man ikke er top-blogger og kan leve af det. Men det er jeg ikke enig i.

Jeg synes selv, at jeg får noget ud af at blogge. På flere måder faktisk.

Først og fremmest er det en god måde for mig at komme ud med alle mine tanker og idéer, og få formidlet kreativiteten inden i mig. Og så er det jo bare en bonus, når folk gerne vil læse det jeg skriver.

Derudover, har jeg altid gerne villet gøre noget for andre på en eller anden måde, og det føler jeg, at jeg kan ved hjælp af bloggen. Jeg elsker at skrive indlæg, som jeg føler at mine læsere også får noget ud af. Det giver virkelig en god fornemmelse i kroppen, når jeg får kommentarer på mine indlæg, fordi jeg så virkelig kan se, at folk kan lide det jeg skriver, og kan bruge det til noget.

Nogle gange er det også rart, når jeg har 1000 tanker i hovedet, bare at sætte mig til tasterne og skrive løs. Det giver mig en eller anden form for ro, samtidig med at jeg bliver så glad, fordi jeg laver noget jeg godt kan lide.

For jeg kan virkelig godt lide at blogge. Jeg elsker det! Jeg har altid været glad for at skrive, men der er bare et eller andet virkelig tilfredsstillende ved, at jeg ikke bare skriver for mig selv, men for andre.

Min største drøm er, at jeg en dag kan leve af min blog, for det ville betyde, at jeg hver dag kunne lave det jeg elsker, uden at skulle tænke på, at jeg jo også lige skal afsted på det dér arbejde, jeg egentlig kun har for pengenes skyld, og ikke fordi jeg kan lide det.

Samtidig ville det også betyde, at jeg kunne bruge alt den tid jeg vil, på at lave en masse fede indlæg til jer! Jeg oplever tit, at folk ikke helt forstår, at jeg har den drøm, for det virker jo ret urealistisk. Det kan godt være, der er nogle der synes det, men for mig er det kun urealistisk, hvis jeg ikke kæmper nok for det.

Jeg er sikker på, at hvis jeg kæmper hårdt nok for det, så skal det nok lykkes for mig en dag. Jeg synes altid, at man skal kæmpe for at opnå de ting, man gerne vil, for i de fleste tilfælde, er der kun de forhindringer, vi sætter for os selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *