Lister og gode råd

10 tegn på, at du har en ægte veninde

10 tegn på, at du har en ægte veninde

10 tegn på, at du har en ægte veninde

1. Hun lytter altid. Ligemeget, om du har brugt en time på at snakke, kun om dig og dine problemer, lytter hun stadig.

2. Hun vil gøre alt for dig. Hun er klar til at smide alt hvad hun har i hænderne for at komme dig til undsætning, hvis du har brug for hende.

3. Hun kan altid få dig til at grine. Ligemeget hvor ked af det eller sur du er, kan et opkald til din veninde gør det hele meget bedre.

4. Hun har været der for dig, både i gode og dårlige tider. Der er altid folk der falder fra, når alting ikke er guld og grønne skove, men ikke hende. Hun står ved din side, uanset hvad.

5. I kender hinanden ud og ind. I afslutter hinandens sætninger, og ringer hinanden op på samme tid, uden af have aftalt det på forhånd.

6. Hun kender dine mørke sider, men hun elsker dig alligevel. Hun er ligeglad med dine fejl, og de ting du har gjort i din fortid, for hun elsker dig præcis som du er.

7. Hun er den første du ringer til, hvis der er sket noget i dit liv, uanset om det er godt eller dårligt. Og du er den første hun ringer til.

8. Du ved, at du kan stole 110% på hende. Hun kunne aldrig finde på at lyve eller fortælle dine hemmeligheder videre.

9. I kan gå i flere måneder uden at se hinanden, uden at det ændrer noget. Jeres venskab er større en enhver afstand.

10. Hun støtter dig altid. Ligemeget om du får verdenshistoriens dårligste idé. Hun vil hellere gøre det sammen med dig, end at se dig falde alene.

Har du en veninde, som du tænker på, når du læser dette? Så hold fast i hende, og giv aldrig slip på hende. For sådanne veninder hænger ikke på træerne. Jeg er så heldig, at have denne skønne pige i mit liv, som i ser på ovenstående billede. Vi har kendt hinanden i 10 år, og jeg ville aldrig være hende foruden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *