Fotografi

Fotograf – verden gennem en linse

Jeg har altid elsket at tage billeder, af alle mulige ting. Jeg fik engang et digitalkamera i julegave, og jeg var så glad kan jeg huske. Desværre har jeg aldrig gjort så meget ud af det, som jeg gerne ville.

Men nu har jeg for nyligt købt et kamera, som tager nogle MEGET bedre billeder end min Iphone. Den anden dag tænkte jeg, nu skal det være, så jeg oprettede en facebook side og en instagram profil, og lagde nogle billeder ud jeg havde taget af mine venners hund samme dag.

Så lavede jeg et opslag i en gruppe, om at jeg gerne ville øve mig lidt, og derfor ville lave nogle gratis sessioner, hvis der var nogen der ville have taget nogle billeder. Og så gik det ellers stærkt.

25 beskeder og mange flere kommentarer til mit opslag, fra folk der ville have taget billeder af deres børn og hunde, mest af alt. Til sidst måtte jeg stoppe for flere gratis sessioner, for idéen er jo også, at jeg skal kunne tjene lidt på det ved siden af. Så jeg har fotograferet de sidste 3 dage, og idag har jeg 2 sessioner mere. Og jeg elsker det!

Det er så fantastisk, jeg ved ikke engang om jeg kan forklare det. Når jeg først går igang, er det som om jeg er i min egen lille boble, og alt hvad jeg ser, er gennem mit kamera. Jeg elsker at finde de helt rigtige vinkler, og eksperimenterer med forskellige funktioner, zoom og fokus.

Og det er ikke kun selve sessionen, der er fed. Det er lige så meget når jeg kommer hjem, og får billederne op på skærmen, og skal se dem igennem. Når jeg finder et billede, der bare er spot on, giver det nærmest en rus, det er ikke til at forklare. Det er så fedt.

Jeg glæder mig til at komme ud og tage endnu flere billeder, og jeg håber i også vil tage godt imod det, for der kommer nok til at være lidt flere indlæg i kategorien foto fremover!

Her kan i få lov at se nogle billeder, jeg har taget de sidste par dage. Og så kan i forresten finde min instagram her og min facebook her

foto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *