Personligt

Update på livet

Ja, som overskriften siger bliver dette en lille update på, hvad der sker i mit liv for tiden. Jeg var heldigvis ikke på kontantjælp ret længe, da jeg fandt et arbejde, med produktion. Det har dog ikke ligefrem været en succes, så jeg stopper på fredag, og så holder jeg sommerferie indtil d. 14 August. For der starter jeg nemlig på ny uddannelse!

Jeg følte ikke rigtig jeg kunne overskue at gå og vente på, at jeg måske ville få en elevplads som receptionist på et eller andet tidspunkt ude i fremtiden, så nu starter jeg på kontoruddannelsen istedet for, den har jeg også garanti for at jeg kan gennemføre, da jeg kan komme i skolepraktik, hvis jeg ikke finder en elevplads. Så det bliver rigtig spændene, og jeg glæder mig!

Jeg har fået fotograferet lidt, både en masse hunde og en barnedåb, og jeg skal også ud og fotografere til et bryllup her i løbet af sommeren, så det bliver spændene.

Og så er jeg kommet igang med at hækle! Jeg har endelig fået det lært, og jeg er blevet totalt bidt af at hækle bamser, der er simpelthen så mange søde bamser man kan lave, med gratis opskrifter på nettet!

Det var lige en lille update fra mig, jeg håber i nyder sommeren 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *